Szolgáltatások Rólam árak ajánlatkérés blog referenciák kapcsolat

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk Kedves Látogatóinkat, hogy jelen dokumentum tartalmazza az általunk üzemeltetett, www.nonno.hu webcímről elérhető honlapunk látogatóinak személyes adatkezelésére vonatkozó tevékenységünk leírását, és az EU Általános Adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelő tájékoztatását.

A tájékoztató célja a tisztességes és átlátható adatkezelésünk bemutatása. Kérjük olvassa el tájékoztatónkat és ismerje meg, hogy hogyan történik a személyes adatok gyűjtése, mit csinálunk az adatokkal, milyen célból és milyen jogalapon kezeljük azokat, valamint milyen jogok illetik meg a látogatóinkat.

ADATKEZELŐ ADATAI

Cégnév: Szilágyi Norbert e.v.
Székhely: 4400 Nyíregyháza, Játszó u. 9-11.
Nyilvántartási szám: 53880631
Adószám: 69922903-1-35
Képviselő: Szilágyi Norbert
Telefonszám: +35 20 775 6208
E-mail cím: hello@nonno.hu
Honlap: www.nonno.hu

 

TÁRHELYSZOLGÁLTATÓ ADATAI: Bere-Net Kft. / 4611 Jéke, Táncsics u. 8. / www.forweb.hu / 

 

A mindenkor hatályos Adatkezelési tájékoztató megtekinthető a Weboldalunk e célra létrehozott menüpontjában.  

Az Adatkezelési tájékoztató nem vonatkozik a Látogatóink közösségi hálózatok oldalain vagy más szolgáltatók weboldalain végzett tevékenységeire, amelyeket a weboldalunkon található linkeken keresztül érhet el. Kérjük, ezen szolgáltatók adatvédelmi tevékenységéről a meglátogatott webhelyeken tájékozódjon. 

Látogató (vagy felhasználó) jelen tájékoztató keretében: az a természetes személy, aki a Weboldalt felkeresi, függetlenül attól, hogy érintett-e bármely tevékenységünkben vagy igénybe veszi-e bármilyen szolgáltatásunkat.

A fent meghatározott internet címen elérhető Weboldalunk szolgáltatása Magyarországra irányul és azt Magyarországról nyújtjuk.

A Felhasználókra a szolgáltatás igénybevétele során is a magyar jog az irányadó. 

 

ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK

A Vállalkozásunk által üzemeltetett fenti honlapunk az általunk végzett szövegírási, keresőoptimalizálási és egyéb marketing szolgáltatásaink hirdetésére szolgál. 

Weboldalunkon lehetőséget biztosítunk továbbá arra, hogy Ön az oldalunkon keresztül felvegye a kapcsolatot velünk, árajánlatot/tájékoztatást kérjen, vagy megküldje egyes termékeinkhez kapcsolódó véleményét. 

Amennyiben szolgáltatásunkra vonatkozó árajánlatkérés céljából megadja nevét, e-mail címét és telefonszámát, az egyedi ajánlattétel érdekében felvesszük Önnel a kapcsolatot. Az űrlapon megadott adatai az ajánlattételhez, a megrendeléshez, a szerződés előkészítéséhez és teljesítéséhez szükségesek, ezen adatok kezelése nélkül a szerződés előkészítéséhez szükséges lépéseket Vállalkozásunk nem tudja megtenni. 

Az adatkezelésben tehát Ön akkor válik érintetté, ha a Weboldalunkon megtalálható Ajánlatkérés menüben megtalálható űrlap kitöltésével és az „Üzenet küldése” gomb megnyomásával elküldi adatait. 

Az Ajánlatkérés menüben megadott adatok szerződés megkötésére Önt nem kötelezik. Az ajánlatkérés megrendelésnek nem minősül. Az Ön által megadott személyes adatok valódiságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azonban, ha értesít bennünket személyes adatai megváltozásáról, mint pontosan és naprakészen vezetjük azokat.  

Az így megadott adatok kezelése során tiszteletben tartjuk Látogatóink személyes adatai védelméhez fűződő alapvető jogait, és megfelelő technikai és szervezési intézkedésekkel védjük adatait.

Az űrlapok kitöltését megelőzően Önnek lehetősége van megismerni Adatkezelési tájékoztatónkat, így a személyes adatainak kezeléséről szóló tájékoztatást még az Adatkezelési tevékenység megkezdése előtt megismerheti. 

Az általunk kezelt adatait az adatkezelési cél megvalósulásáig kezeljük. Amennyiben ajánlatunk alapján nem jön létre vállalkozási szerződés, az ajánlatkérés során megadott adatokat 5 év múlva töröljük. Amennyiben ajánlatunk alapján szerződéses partnerünkké válik, a szerződés teljesítése során megvalósuló adatkezelési tevékenység részleteiről a vállalkozási szerződés tartalmaz tájékoztatást.

Az Ön által megadott adatokat kizárólag Vállalkozásunk munkatársai jogosultak megismerni és levelezőrendszerünkben, valamint honlapunkhoz használt adatbázisban elektronikusan kezelni. Adatait bizalmasan kezeljük, és harmadik személynek – törvényben meghatározott kivételtől eltekintve – semmilyen célból nem továbbítják. 

 

EGYÉB MÓDON KEZELT ADATOK (Cookie-k) = SÜTIK

A Honlapon keresztül – általában valamennyi webhelyhez hasonlóan – a mi honlapjaink is Cookie-k (Sütik), kisméretű fájlok, elhelyezésével biztosít bizonyos funkciókat és szolgáltatásokat a webhely megfelelő működése, valamint a felhasználói élmény növelése érdekében. A sütik alkalmazásának célja a Honlap egyes funkcióinak biztosítása, illetve a honlap használatának többféle szempontból történő elemzése, működésének biztosítása. 

A Honlap böngészési adatai sütik formájában elhelyezésre kerülnek az Ön internetképes eszközén (számítógép, tablet, laptop, telefon) annak érdekében, hogy az Ön számára biztosítani tudjuk a kiválasztott termékekre „emlékezést” a honlap böngészésének megkezdésétől a végéig. 

A Google Analytics rendszer, mint harmadik fél által elhelyezett adatok vonatkozásában sem történik személyes adatkezelés. Az adatok elemzése során a látogató személye ismeretlen marad. A sütik tárolási ideje ez esetben az oldal böngészéséig tart. Erről bővebben itt olvashat: https://www.google.com/policies/technologies/types/. 

A közösségi oldalunk meglátogatását és megosztását megosztását, kedvelését megkönnyítő sütiket (facebook-gomb) a Facebook Inc. szolgáltatása biztosítja, így ezen sütik által kezelt anonim adatokhoz a Facebook Inc. (1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA) is hozzáfér.

A Facebook Inc. ezen szolgáltatása révén tehát hozzáfér a fentebb írt, webhely látogatottságának méréséhez és böngészési szokások feltérképezéséhez kezelt anonim adatok köréhez. A Facebook Inc. a fenti adatokat az említett elemzések készítésén túl a böngésző felhasználó számára célzott reklámok eljuttatása céljából is felhasználja. Ennek során a Facebook Inc. az anonim adatok és a böngészéshez használt eszköz IP címének összekapcsolásával állapítja meg az adott eszközről végrehajtott böngészési szokások alapján a feltárható érdeklődési kört, majd így juttatja el a célzott reklámokat az adott eszközre. A Facebook Inc. az e pontban írt anonim adatokon kívül a jelen tájékoztatóban említett további adatokhoz nem fér hozzá.

HA NEM TÁMOGATJA A SÜTIK MŰKÖDÉSÉT

Oldalunk böngészésének kezdetén tájékoztatást adunk a sütik működéséről és hozzájárulását kérjük azok működtetéséhez. Léteznek olyan funkcionális, munkamenet sütik, amelyek az Ön hozzájárulása nélkül is szükségszerűen működnek, mert ezek nélkül a honlap egyes funkciói, tartalma sem lenne elérhető. 

A felhasználói élmény fokozása (emlékezés a kosár tartalmára, böngészési előzmények tárolása stb) érdekében alkalmazott sütik elfogadásához kérjük jóváhagyását, ami tehát választási lehetőség, az nem kötelező, de ennek hiányában a honlap böngészése során lehet, hogy egyes tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz, reklámokhoz nem fog tudni hozzáférni. 

A sütikre vonatkozó beállításait bármikor módosíthatja a böngészőjén keresztül. Letilthatja a sütik használatát úgy, hogy böngészőjében aktiválja azt a beállítást, amely lehetővé teszi, hogy visszautasítsa az összes, vagy bizonyos sütik elhelyezését. Ezek a beállítások rendszerint a böngészője „beállítások” vagy „preferenciák” menüjében érhetők el. A következő hivatkozások használatával tájékozódhat erről bővebben:

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu

Firefox: https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-informacio-amelyet-weboldalak-tarolnak-szami?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Internet Explorer: látogassa meg a https://support.microsoft.com oldalt, és a keresőbe írja be a „sütik” szót.

Safari: látogassa meg a https://support.apple.com/hu-hu oldalt, és a keresőbe írja be a „cookies” szót.

Opera: http://help.opera.com/Windows/10.50/hu/cookies.html

 

AZ ÖN SZEMÉLYES ADATVÉDELEMMEL KAPCSOLATOS JOGAI

Az Európai Unió Általános adatvédelmi rendeletének előírásaival összhangban Ön jogosult arra, hogy az adatkezelés megkezdése előtt ingyenesen tájékoztatást kapjon az adatkezeléssel összefüggő tényekről, melyet az Adatkezelési tájékoztató megismerhetőségével biztosítunk. 

Jogosult továbbá az Önnel kapcsolatba hozható adatokról tájékoztatást kérni, továbbá kérheti az Önre vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését, kezelésének korlátozását, valamint az adathordozhatóságot. Panasz esetén joga van felügyeleti hatósághoz fordulni. 

Amennyiben fenti jogaival élni kíván kérjük vegye fel Velünk a fent megadott posta-, vagy e-mail címen a kapcsolatot, levelére 30 napon belül válaszolunk. Ha személyes adatai törlését kéri, kérelmét kivizsgáljuk, és ha egyéb – jogszabályban meghatározott – okból nem vagyunk kötelesek az adatait zárolni, vagy tárolni, kérelmét 15 munkanapon belül feltétel nélkül, ingyenesen teljesítjük, melynek megtörténtéről Önt írásban tájékoztatjuk. 

Az adatok megadása előtt, közben és utólagosan is Önnek bármikor lehetősége van jelen adatkezelési tájékoztatót megismerni, mely a Honlapon külön linken kerül megjelenítésre. 

 

ADATBIZTONSÁG

Adatkezelési tevékenységünk során gondoskodunk az adat- és titokvédelmi kötelezettségek betartásáról. 

Az adatokat biztonságos kommunikációval ellátott levelező fiókunkban tároljuk. Az adatkezelésre használt számítógépek felhasználó névvel és jelszóval védettek. 

Az adatfeldolgozó által tárolt adatok biztonságos üzemeltetésű, tűzfallal és megfelelő vírusvédelemmel ellátott szoftverekkel működő szerveren kerülnek tárolásra. (ha van külsős tárhelyszolgáltató)

 

PANASZKEZELÉS

Joga van panasz esetén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH), mint felügyeleti hatósághoz, illetőleg bírósághoz fordulni.

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.

Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: +36 1 391 1400

Fax: +36 1 391 1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Webhely:http://www.naih.hu/

 

Cégünk fenntartja magának a jogot az adatkezelési tájékoztató tartalmának egyoldalú módosítására, mely nem érinti a korábbi adatkezelések jogszerűségét. 

 

Jelen adatkezelési tájékoztató 2020. január 01. napjától alkalmazandó.

Kérj ajánlatot még ma!

Projektek, amiken eddig dolgoztam
nyil nyil2
© 2019 - 2021 www.nonno.hu | adatvédelmi tájékoztató | Impresszum
powered by Forweb Weboldal Készítés
Ajánlatkérés
Hívj minket!
Üzenet küldés
Kövess minket!
Csatlakozz!
menu-kep
Üzenetét megkaptuk. Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.