Szolgáltatások Rólam árak ajánlatkérés blog referenciák kapcsolat

Keresőoptimalizálás

Teljes körű SEO elemzést készítek, mely alapján eredményes és ütemezett keresőoptimalizálási stratégiát dolgozunk ki.

 

Keresőoptimalizálni azért szükséges,

hogy minél előkelőbb helyezést érjünk el az online keresők természetes találatai között.

 

SEO audit, elemzés

Részletes elemzést készítek arról, mennyire optimalizált a weboldalad, webáruházad a keresők számára. Az audit megmutatja az erősségeket, rávilágít a hibákra, komplex képet ad számodra az aktuális állapotról. Ez kiváló alapot jelent a keresőoptimalizálási stratégia és cselekvési terv elkészítéséhez.

 

Kulcsszókutatás, konkurencia elemzés

Megvizsgálom, megkeresem azokat a kulcsszavakat, kifejezéseket, amikre a te ügyfelefeid, vásárlóid keresnek. Összesítem azokat a kulcsszavakat, melyek használatával a legkönnyebben eljuthatnak a te online felületedre. Megnézem a konkurenciáid, elemzem módszereiket, megoldásaikat, felmérem mekkora a verseny az adott területen. Ezek mind nagyon hasznos információk lesznek a SEO tervünk kialakításához.

 

SEO tanácsadás, stratégia 

Javaslatokat teszek, keresőoptimalizálási tervet készítek, ütemezést állítok fel. Közösen meghatározzuk a célokat, hónapokra, hetekre, napokra bontott ajánlatot kapsz, melyből pontosan fogod látni, hogyan épül majd fel a sikeresen és eredeményes SEO stratégiád.

 

Keresőoptimalizált szöveg írása

Minőségi szöveg szükséges a weboldaladra, webáruházadba, mely amellett, hogy megfelel az alapvető seo elveknek, valódi értéket biztosít felhasználóid felé, válaszokat ad a látogatóidat érdeklő kérdésekre, megoldásokat a felmerülő problémáikra. 

 

 

Kérj ajánlatot még ma!

Akiknek már írtam szöveget
nyil nyil2
© 2019 - 2021 www.nonno.hu | adatvédelmi tájékoztató | Impresszum
powered by Forweb Weboldal Készítés
Ajánlatkérés
Hívj minket!
Üzenet küldés
Kövess minket!
Csatlakozz!
menu-kep
Üzenetét megkaptuk. Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.