Szolgáltatások Rólam árak ajánlatkérés blog referenciák kapcsolat

Weboldal tervezés és tartalomkészítés

 

Célom, hogy minden általam írt tartalomnak eredménye legyen: elégedett felhasználók, több látogató a weboldaladon, több vásárló a webáruházadban, a keresőkből érkező nagyobb természetes forgalom a holnapodra. Motivál, hogy olyan szöveget írjak az adott témában, ami felkelti a figyelmet, hatékonyan értékesít és közvetve vagy közvetlenül növeli vállalkozásod bevételét. Kihívásként tekintek minden szövegírási feladatra.

Közel 10 éve foglalkozom weboldalak tartalmi kialakításával. Számtalan online megjelenés tervezésében vettem részt. Dolgoztam webes arculatok megalkotásán, felhasználóbarát felületek tervezésén, keresőoptimalizálási feladatokon. Különböző területeken sikeres vállalkozások online felületének elkészítését menedzseltem.

Garantáltan egyedi szövegeket írok.

Írtam már tartalmat weboldalra, webáruházba, szórólapra, prezentációba, mobil alkalmazásba, készítettem landing oldalt, online marketing hirdetési szöveget, céges bemutatkozót. Munkáim során terveztem weboldal tartalmat alapítványoknak, egyszemélyes vállalkozásoknak, kkv-knak és nagyvállalatoknak is. Dolgoztam néhány temékes webshop és több tízezer cikket kínáló webáruház projektjén. Az igazán nagy kihívást azok a projektek jelentik, amikor egy vállalkozás online felületének minden szöveges tartalmát rám bízzák. Amikor az apró részletektől az online marketing anyagokon át a SEO szövegírást is én végzem.

Egységes szemlélettel, igényes megfogalmazással, és könnyen befogadható szöveggel járulok hozzá egy vállalkozás sikeréhez. Képzem magam, hogy mindig a legújabb trendek ismeretének birtokában és a legmodernebb szövegírási technikák alkalmazásával dolgozzak.

 

Szilágyi Norbert szövegíró, szövegírás
Szilágyi Norbert, szövegíró

 

 

Kérj ajánlatot még ma!

Projektek, amiken eddig dolgoztam
nyil nyil2
© 2019 - 2023 www.nonno.hu | adatvédelmi tájékoztató | Impresszum
powered by Forweb Weboldal Készítés
Ajánlatkérés
Hívj minket!
Üzenet küldés
Kövess minket!
Csatlakozz!
menu-kep
Üzenetét megkaptuk. Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.