Szolgáltatások Rólam árak ajánlatkérés blog referenciák kapcsolat

Weboldal szövegírás

Minőségi tartalmat, kreatív szöveget készítek, a legújabb trendeknek megfelelő szakmai háttérrel.

Azért van Neked is szükséged
jól megírt, minőségi szöveges tartalomra, 
mert ezzel...

...bővíted vevőid, megrendelőid körét.
...jobb pozíciót érsz el a keresőkben.
...bizalmat építesz látogatóidban.
...aktuális és szakmai információt közölsz.
...növeled a forgalmad.

Szerezz több ügyfelet, és növeld weboldalad hatékonyságát!

 

MARKETING SZÖVEGÍRÁS

A szövegíró számára a legnagyobb kihívás úgy egymás után tenni a szavakat, hogy röviden, a célközönségre szabva a leghatékonyabban kommunikáljon. Úgy megfogalmazni egy hirdetési kampány leírását, egy hírlevelet vagy egy termékismertetőt, hogy a megcélzott felhasználók könnyedén be tudják fogadni az információt, és eszükbe se jusson, hogy ne legyenek azonnal vásárlók, megrendelők vagy lelkes követők.

Komplex tartalommarketing szolgáltatás részeként megírom PPC hirdetésed (Google Ads és Facebook) szövegét, közösségi oldalakra szánt posztodat, bármilyen online és offline marketing anyagod kommunikációját.

 

szövegírás ajánlatkérés nonno.hu

 

marketing szövegírás nonno.hu

 

WEB SZÖVEGÍRÁS

A weboldalad, webáruházad kiemelten fontos részét képezi a rajta megjelenő szöveg. A megnyerő design mellett a webes szövegeddel lépsz elsőként kapcsolatba leendő vásárlóidal, megrendelőiddel és olvasóiddal. Minőségi weboldal tartalomra van szükséged, hogy bizalmat építs, értéket közvetíts és elnyerd látogatóid figyelmét.

Konzultációt követően elkészítem webodalad teljes szövegezését, a menüpontok megnevezésétől a szolgáltatások leírásán át, egészen a kapcsolati elérhetőségek legoptimálisabb megjelenítéséig. Szakmai alapossággal fogalmazom meg webáruházad írott kommunikációját, a visszaigazoló emailek tartalmát, termékeid - versenytásadétól különböző -, egyedi leírását. Weboldal és webáruház szövegírási csomagajánlataimról a szövegírás árak oldalon olvashatsz bővebben.

 

szövegírás ajánlatkérés nonno.hu

web szövegírás nonno.hu

 

BLOGÍRÁS

Mitől lesz jó a céges blogod? Ha rendszeresen közölsz írásokat olyan témákban, melyek a célközönséged, vevőid, megrendelőid számára hasznos és aktuális információval rendelkeznek. Beleásom magam a szakterületedbe, megvizsgálom, milyen témák érdeklik weboldalad vagy webáruházad látogatóit, és ezek alapján informatív és hasznos cikket írok rendszeresen a blogodra. Az alábbi csomagok alkalmasak a te weboldalad számára is:

Heti 1 bejegyzés/cikk

A csomag havonta 4 db, minimum 500 szavas, keresőoptimalizált cikk írását, valamint a megjelenést követően havi auditálási szolgáltatást is tartalmaz. A rendszeresen friss tartalommal megjelenő blogod szövegírásának ára: 5.800 Ft/cikk, mely 23.200 Ft/hó díjat jelent.


Heti 2 bejegyzés/cikk

A csomag havonta 8 db, minimum 500 szavas, keresőoptimalizált cikk írását, valamint a megjelenést követően havi auditálási szolgáltatást is tartalmaz. Szakmai tartalommal feltöltött, mindig friss és aktuális blogod szövegírásának ára: 4.800 Ft/cikk, mely 38.400 Ft/hó díjat jelent.

 

Ha rendszeresebben szeretnél bejegyzést közölni, vagy bármilyen egyedi igényed van, vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kérj ajánlatot a lenti űrlapot kitöltve!

blogírás szövegírás nonno.hu

 

SEO SZÖVEGÍRÁS

A SEO, vagyis a keresőoptimalizálás komplex tevékenység, mely három fő pilléren nyugszik. Ezek közül az egyik a weboldalon és/vagy webáruházban található megfelelő, minőségi tartalom kialaktása. A keresőoptimalizált szövegek megírása rendkívül izgalmas feladat, hiszen a seo alapelvein túl kiemelt figyelmet kell fordítanunk annak magas szintű tartalmára is, hiszen csak ezzel tudjuk a felhasználói elégedettséget, a pozitív visszajelzést elérni.

Egyedi kialakítású és tájékoztató terméket és szolgáltatást bemutató szövegeket írok, megszerkesztem a meta címeket és leírásokat, megfelelő hosszúságú és magas minőségű tartalommal járulok hozzá online felületed sikeréhez.

 

szövegírás ajánlatkérés nonno.hu

Kérj ajánlatot még ma!

Akiknek már írtunk szöveget
nyil nyil2
© 2019 - 2024 www.nonno.hu | adatvédelmi tájékoztató | Impresszum
powered by Forweb Weboldal Készítés
Ajánlatkérés
Hívj minket!
Üzenet küldés
Kövess minket!
Csatlakozz!
menu-kep
Üzenetét megkaptuk. Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.