Szolgáltatások Rólam árak ajánlatkérés blog referenciák kapcsolat

Szövegírás Nyíregyháza

 

Minőségi szövegírás és tartalomkészítés

Szövegíróként egyszerre dolgozom tényekkel és felvetésekkel, adatokkal és érzelmekkel annak érdekében, hogy minél hatékonyabban működő és minőségi szöveges tartalmat készítsek. Kutatom a szöveg célközönségének motivációit, gondolatait és elmélyülök az adott terület szakmai hátterében azért, hogy a megfelelő stílust és szövegírási módszert tudjam alkalmazni a Te sikered érdekében.

 

Egyedi szövegírás Nyíregyháza nonno.hu

 

A jó szövegnek számos ismérve van: hatékony, figyelemfelkeltő, informatív, szórakoztató, érdekes és kellően szakmai. 

 

Milyen szövegeket írok? Mit vállalok?

 

Weboldal és webáruház szövegezés

Elkészítem weboldalad vagy webáruházad teljes szövegezését. Egységes szemlélettel, modern szövegírási technikákkal kialakított tartalmat állítok elő. Megírom a "Rólunk" oldal bemutatkozó szövegét, a vállalkozás szolgáltatásainak részletes tájékoztatóját, referenciáid ismertetését, a webáruházad információs anyagait, a visszaigazoló emailek tartalmát. Tartalommarketing kampány megtervezésével vállalom weboldalad minden részletre kiterjedő online szövegezését.

 

szövegírás ajánlatkérés nonno.hu

 


 

Blog bejegyzések írása

A céges blog kiváló marketing eszköz. Rendkívül hatékony módja annak, hogy természetes keresések útján nagy forgalmat irányítson a weboldaladra. Hiteles és szakmai cikkek írásával a vevőd, megrendelőd bizalmat szavaz neked, megbizonyosodik, hogy területed szakembere vagy.

Bízd rám céges blogod vezetését, és én rendszeresen írok bejegyzéseket a te szakterületedről, a te vevőidre szabva. Megvizsgálom az őket érdeklő kérdéseket, és értékes tartalommal bíró cikkekkel irányítom weboldaladra célközönséged figyelmét. A céges blog jelentősen növeli weboldalad látogatottságát.

 

szövegírás ajánlatkérés nonno.hu

 


 

SEO szövegírás

Olyan szöveget írok, melyet a felhasználóid mellett a keresők is szeretni fognak. Modern SEO szövegírási technikák alkalmazásával a vevődnek írok, hiszen ő lesz a vásárlód, megrendelőd. De úgy, hogy az mindenben megfelel a keresők elvárásainak is. Naprakész SEO ismeretekkel elkészítem weboldalad keresőoptimalizált szövegezését, a meta szövegeket és felépítem a tartalom struktúráját, megírom webáruházad kategória- és termékleírásait, képeid alt címkéit. 

A SEO szövegírás célja, hogy azokat a felhasználókat is elérje a tartalmad, akik nem ismerik vállalkozásod. 

 

szövegírás ajánlatkérés nonno.hu

 


 

Marketing szövegírás

A kreatív marketing szöveg megragadja az olvasó figyelmét, információt nyújt, és arra ösztönöz, hogy a látogatódból vásároló legyen. Körültekintő előkészület után megtervezem a terméked, szolgáltatásod landoló oldalát (landing page),  megírom célközönségedre szabott hírleveled, összeállítom az online marketing során használt szlogenek, bannerek, Google Ads és Facebook hirdetéseid szövegét.

A marketing szövegnek mérhető eredménye van.

 

szövegírás ajánlatkérés nonno.hu

 

siker szövegírással Nyíregyháza nonno.hu

 

Ezért bízd rám a szövegírást

 

Közel 10 éve foglalkozom weboldalak tartalmi kialakításával, ez idő alatt számtalan online megjelenés tervezésében vettem részt. Dolgoztam webes arculatok megalkotásán, felhasználóbarát felületek tervezésén, keresőoptimalizálási feladatokon, de ami a legnagyobb kihívást és motivációt jelentette korábban is számomra, az a szövegírás. Írtam tartalmat weboldalra, webáruházba, szórólapra, prezentációba, mobil alkalmazásba, készítettem landing oldalt, online marketing hirdetési szöveget, céges bemutatkozót.

 

Mit kapsz, ha én írom a szöveged?

 

 MOTIVÁLTSÁG. SZAKMAISÁG. TAPASZTALAT. PRECIZITÁS. PONTOS HATÁRIDŐK.

 

Megfelelő szövegírói tapasztalattal rendelkezem, különböző profillal rendelkező vállalkozások szöveges tartalmait készítettem el az elmúlt években. Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobb és legújabb trendeknek megfelelő, modern szemléletű munkával járuljak hozzá vállalkozásod sikeréhez. Minden szövegírási feladatnak nagy motivációval látok neki.

 


Az a célom, hogy eredményt érjek el: több látogatót a weboldaladra, több megrendelést a webáruházadban, több felhasználót irányítsak a keresőkből a honlapodra. 


 

Precízen dolgozom, hogy elégedett legyen az olvasód. Igényesen szerkesztem és formázom a tartalmat, a felhasználó számára könnyen befogadhatóvá teszem. Tájékozódom a témádban, elemzéseket, szakcikkeket olvasok, hogy a lehető legjobb minőségű tartalmat tudjam elkészíteni. Pontosan tartom az egyeztetett határidőt. A. megbeszélt időpontokban jelennek meg a cikkek, a megállapodott napon elkészülnek a szövegek. 

 

 

Szövegírás Nyíregyháza nonno.hu

 

Így írom a szöveged, így dolgozom

 

1. Ajánlatkérés / Elküldöd érdeklődésed a weboldalon található ajánlatkérő használatával vagy emailben. Az általad megadott elérhetőségek egyikén 1 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot. Egyeztetünk időpontot egy személyes vagy online megbeszélésre, esetleg telefonon megbeszéljük a projektet.

2. Konzultáció, ajánlatkészítés / Átbeszéljük a részleteket. Megismerem a vállalkozásod, pontosítjuk a szövegírási feladatot. Miután mindent tudok, készítek számodra egy ajánlatot, melyben pontosan leírom mit várhatsz tőle, mikorra, mennyiért. Minden esetben egyedi ajánlatot készítek, hogy azt teljes mértékben az általad meghatározott feladatra tudjam szabni.

3. Információ gyűjtés, tervezés / Belevágok a megfelelő minőségű szöveg megírásához szükséges témák felkutatásába, megismerésébe. Szakmai információt gyűjtök, elemzéseket, kimutatásokat olvasok, kicsit beletanulok a szakterületedbe. Ez mindenképpen szükséges, hogy releváns és hatékony szöveget tudjak írni. Tervet készítek a tartalmad megjelenésére, időzítésére. Ezt minden esetben egyeztetem veled.

4. Szövegírás / Megírom a szöveget és átküldöm részedre a kész anyagot. Jóváhagyod, esetleg jelzed, ha valahol pontosításra szorul. Ezt minden esetben legkésőbb az általam vállalt határidőig megteszem. Mindig tudni fogod, pontosan mi történik, mi a következő lépés.

5. Publikálás, mérés / A jóváhagyott anyagot vagy átadom felhasználásra, vagy megbeszélésünk alapján feltöltöm a weboldaladra. A szöveget nem hagyom magára. Mérem az eredményeket, ellenőrzöm annak tartalmát, szükség esetén módosítom.

 

Hogyan tudsz szövegírási ajánlatot kérni?

 

Használd az ajánlatkérőt: kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket annak érdekében, hogy fel tudjam veled venni a kapcsolatot. A szöveges üzenetben röviden meg is fogalmazhatod, hogy milyen szövegírási projekt a ajánlatkérés témája. Ezen kívül írhatsz üzenetet, vagy hívhatsz telefonon az alábbi elérhetőségeken:

telefon  +36 20 775 62 08  

e-mail  hello@nonno.hu 

 

Kezdjük el most a közös munkát!

 

Kérj ajánlatot még ma!

Akiknek már írtunk szöveget
nyil nyil2
© 2019 - 2024 www.nonno.hu | adatvédelmi tájékoztató | Impresszum
powered by Forweb Weboldal Készítés
Ajánlatkérés
Hívj minket!
Üzenet küldés
Kövess minket!
Csatlakozz!
menu-kep
Üzenetét megkaptuk. Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.