Szolgáltatások Rólam árak ajánlatkérés blog referenciák kapcsolat

Szövegszerkesztés, korrektúra

Online és offline szöveges tartalmat készítek, ellenőrzöm, korrigálom, finomhangolom.

 

A jó szöveghez elengedhetetlen, hogy

helyesen és érthetően írj.

 

Szöveges tartalom készítése

Meghatározott témában elkészítem a szöveges tartalmat a kívánt mennyiségben. Meglévő szövegek esetén egységes formát adva a tartalomnak, logikusan összefűzöm az ismereteket, a különálló gondolatokat értelmes szöveggé kovácsolom. Változatos kifejezésekkel, a célközönség számára egyértelműen fogalmazok, minden elemében értékes tartalmat készítek.

Korrektúra

Nem vagy biztos benne, hogy minden vessző jó helyen van? Bizonytalanul írtál le néhány szót vagy kifejezést, mert nem tudod pontosan melyik a helyes alakja? Nyugodtabban adnád le az anyagot, vagy küldenéd nyomdába több ezer példányt nyomtatni a szórólapból?

Pontos, precíz munkával vállalom, hogy alaposan átolvasom szöveges tartalmad, a szükséges helyeken korrigálom, javítom, finomítom. Ennek a munkának az alapja a szaktudás és a precizitás. Az általam ellenőrzött és korrektúrázott szöveg stilisztikai és helyesírási szempontból tökéletes, könnyedén olvasható, mindenki számára befogadható formát ölt. Felülvizsgálom a szórendet, ellenőrzöm a szóismétlést, a nehezen értelmezhető szövegkörnyezetet átfogalmazom.

Kérj ajánlatot még ma!

Projektek, amiken eddig dolgoztam
nyil nyil2
© 2019 - 2023 www.nonno.hu | adatvédelmi tájékoztató | Impresszum
powered by Forweb Weboldal Készítés
Ajánlatkérés
Hívj minket!
Üzenet küldés
Kövess minket!
Csatlakozz!
menu-kep
Üzenetét megkaptuk. Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.