Szolgáltatások Rólam árak ajánlatkérés blog referenciák kapcsolat

tartalomkészítés


A tartalommarketing olyan marketingszemlélet, stratégia, mellyel

értékes és hasznos információt nyújtasz célközönségednek.

 

Mi a tartalom? Minden olyan online és offline anyag - szöveg, kép, videó, egyéb -, melyet annak érdekében hoznak létre, hogy tájékoztatást nyújtson a weboldal látogatója, egy érdeklődő vagy egy leendő megrendelő, ügyfél számára. Számos formát ölthet a tartalom: ide tartozik a webáruházad szövegezése, egy hírlevél, youtube-csatorna anyagai, képek, szórólapok. 

 

Hogyan döntsd el, hogy neked milyen típusú tartalomra van szükséged?

 

A választ a célközönségedben keresd. Hiszen a tartalmaid célpontja ő, aki rendelni fog, vásárolni, megbízni téged egy munkával. Neki kell szólni, az ő problémáira nyújtott megoldásaidról, az érzelmei által vezérelt vágyakról. Legyen szó egy régóta vágyott futócipő megvásárlásáról, vagy egy óceánjáró hajón eltöltött nyaralásról.

 

A sikeres tartalommarketing terv eredménye

a hűséges ügyfél, a visszatérő vásárló, a szakértelmet nálad kereső megrendelő.

 

Mi a különbség a reklám és a tartalommarketing között? A reklám esetében - akár alkalmi jeleggel -, szeretnéd meggyőzni az érdeklődőt, hogy nálad vásároljon, tőled rendeljen, neked adja a munkát. A tartalommarketing folyamán pedig felépítesz egy hátteret, melynek köszönhetően az ügyfeled, vevőd bízni fog benned. Válaszokat adsz a kérdéseire, megoldásokat a problémáira, godolkodsz a fejével. Olyan tartalmat talál nálad, melyekben ezeket megkapja tőled. Ha jól végzed ezt a marketing szemléletű stratégiát, fel sem merül benne, hogy a te szakterületeden nem te értesz a legjobban az adott témához.

 

 

Szükséges egy terv. Amiben pontosan meghatározod kinek, mikor és mit szeretnél kommunikálni. Kiválasztod, hogy milyen tartalmakat készítesz, milyen csatornákon juttatod el a célközönségednek, hogyan ütemezed a kampányokat. Összetett marketing tevékenység, mely megalapozza sikered.

 

Milyen típusú tartalomra van szüksége a Te ügyfeleidnek?

Intísd el még ma a stratégia tervezését, kérj ajánlatot most!

Kérj ajánlatot még ma!

Akiknek már írtunk szöveget
nyil nyil2
© 2019 - 2024 www.nonno.hu | adatvédelmi tájékoztató | Impresszum
powered by Forweb Weboldal Készítés
Ajánlatkérés
Hívj minket!
Üzenet küldés
Kövess minket!
Csatlakozz!
menu-kep
Üzenetét megkaptuk. Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.