Szolgáltatások Rólam árak ajánlatkérés blog referenciák kapcsolat

Weboldalkészítés

Könnyen kezelhető, reszponzív és felhasználóbarát weboldal

Legyen modern és minden igényt kielégítő honlapod akár néhány nap alatt

Kialakítottunk egy olyan weboldalcsomagot, ami csak azt tartalmazza, amire szükséged van,
és mindezt gyorsan, kedvező feltételekkel biztosítjuk számodra. 

Egy egyszeri díjért elkészítjük profi webodalad, majd havidíj ellenében fenntartjuk,
biztosítjuk annak zökkenőmentes működését.

Bérekhető weboldal nonno.hu

Mit tartalmaz a weboldalkészítés csomag?

Választható design tervek  weboldal egyszerűen     Reszponzív megjelenés  weboldal egyszerűen    Logótervezés és modernizálás  weboldal egyszerűen    Tartalomfeltöltés kapott anyagokból  weboldal egyszerűen    Saját adminisztrációs felület  weboldal egyszerűen    E-mail fiók(ok), levelezés  weboldal egyszerűen    Domain név .hu végződéssel  weboldal egyszerűen    1 GB tárhely  weboldal egyszerűen

 

A weboldal csomag tartalma részletesen

Választható design tervek
Több száz weboldal tervezésének és felépítésének tapasztalait felhasználva kialakítottunk néhány, egymástól eltérő megjelenésű és struktúrájú weboldalt, ami a leginkább felhasználóbarát, mobilon és tableten is szép megjelenésű, könnyen kezelhető. Ezek közül te választod ki, hogy melyiket szeretnéd a saját weboldalad esetében használni. Mutatunk néhány referenciát is, hogy könnyebb legyen a döntés.

Reszponzív megjelenés
A weboldalad arculata alkalmazkodik a kijelző méretéhez, így könnyedén használható okostelefonon, tableten vagy különböző méretű monitorokon.

Logótervezés és modernizálás
Megtervezzük új logódat, amit vektoros formátumban rendelkezésedre is bocsátunk további felhasználás érdekében (iroda vagy autó dekoráció, nyomdai anyagok esetében, stb.). Ha már van logód, és azt szeretnéd alkalmazni, természetesen semmi akadálya, sőt, azt is vállaljuk, hogy a régi logódat - megtartva a színeket, vagy alapvető elemeket - újratervezzük, modernizáljuk.

Tartalomfeltöltés kapott anyagokból
Feltöltjük a weboldalra azokat az információkat, elérhetőségeket, képeket, amiket elküldesz nekünk, így a weboldal úgy tud elindulni, hogy már van rajta tartalom.

Saját adminisztrációs felület
Minden weboldalhoz biztosítunk egy olyan (adminisztrációs) felületet, melyhez csak az általad meghatározott személyeknek van hozzáférése, és ahol a weboldal tartalmát tudod kezelni. Ez egy olyan könnyen kezelhető, egyszerű felület, melynek segítségével programozói tudás és mindenféle nehézség nélkül tudod menedzselni a weboldaladon lévő információkat.

E-mail fiók(ok), levelezés
Minden bizonnyal szükséged lesz levelezésre, melyhez biztosítunk számodra email címe(ke)t, valamint egy felhasználóbarát levelező környezetet is. A saját neveddel (vagy munkatársak neveivel) hozhatunk létre email címeket, pl.: peter@weboldalam.hu

Domain név .hu végződéssel
A projekt megkezdése során beregisztráljuk az általad választott domain nevet. A domain nevet 2 év múlva meg kell majd hosszabbítani, de erről időben értesíteni fogunk.

1 GB tárhely
A weboldalhoz és a levelezési fiók(ok)hoz is szükséged van tárhelyre. Ha az első év után úgy látjuk, hogy magasabb tárhelycsomagra van szükséged (pl. nagy méretű fájlok rendszeres postázása miatt), akkor erről egyeztetni fogunk veled.


Milyen funkciók vannak a weboldalon?

Bemutatkozás, statikus oldalak
Lehetőséged lesz a weboldalon hosszabb-rövidebb szöveges tartalmakat kialakítani. A leggyakoribb ilyen felület a bemutatkozás rész a weboldalon. De ez a funkció alkalmas lesz például a pályázati beszámolók megjelenítésére, egy-egy kiemelt információ közlésére, vállalkozásod, telephelyed, üzleted bemutatására.

Szolgáltatások bemutatása
Kiemelt helyen tudod bemutatni, mivel foglalkozol, mit kell annak részleteiről tudni, hogyan tudják igénybe venni ügyfeleid a szolgáltatásaid. Minden fontos információt el tudsz itt helyezni képekkel, videókkal kiegészítve.

Hírek, hírkezelő
Lehetővé teszi aktualitások, hírek megjelenítését, ez nagyon hasznos azokban az esetekben, amikor rendszeresen szeretnél friss információkkal szolgálni weboldalad látogatóinak.

Blog funkció
Vezethetsz szakmai blogot a honlapon, ez a funkció lehetővé teszi, hogy remekül kihasználd a blogbejegyzésekben rejlő (SEO) lehetőségeket.

Ajánlatkérés
A weboldalad látogatói online tudnak ajánlatot kérni, néhány adat megadása után. Erről te emailben kapsz értesítést. Úgy tudod felvenni a kapcsolatot egy potenciális ügyfeleddel, hogy már vannak róla alapvető információid.

Galéria
Képeket, albumokat tudsz megjeleníteni a weboldalon, rendszerezett formában.

Kapcsolat
Az elérhetőségek egyszerű felsorolásán túl rendelkezik a weboldal olyan funkciókkal, amik megkönnyítik a kapcsolatfelvételt. Az email címre kattintva rögtön megnyílik a látogató levelezője, így azonnal tud neked üzenetet küldeni. A telefonszámmal azonnal hívást tud indítani, vagy a címet használva közvetlenül az útvonaltervezőt nyitja meg, ami elvezeti hozzád.

Közösségi média
A weboldalon több helyen is, könnyedén elérhető formában elhelyezheted további online felületeid, közösségi oldalaid elérhetőségét.

Weboldalkészítés weboldalcsomag

Hogyan dolgozunk? - a weboldalkészítés folyamata

Így lehet minden igényt kielégítő weboldalad akár 14 nap alatt

01 Ajánlatkérés

Kitöltöd a weboldalon található űrlapot, vagy felhívsz minket, felveszed velünk a kapcsolatot. Telefonon, személyesen vagy online megbeszéljük a részleteket, kiválasztod a leendő weboldalad struktúráját, egyeztetünk a logóról, funkciókról, színekről.

02 Szerződéskötés, előlegszámla

Elkészítjük és aláírjuk a szerződésed, készítünk egy előlegszámlát a projekt megkezdése előtt. Befoglaljuk a domain neved, elkészítjük a hozzá szükséges dokumentációt. Amit csak lehet, elektronikusan kommunikálunk, a szerződést aláírva postázzuk neked.

03 Logótervezés

Megtervezzük (vagy modernizáljuk) a logódat, elküldjük neked, ha szükséges, módosítjuk.

04 Tartalomfeltöltés

Feltöltjük a weboldaladra a tőled kapott információkat: szövegeket, képeket, elérhetőségeket.

05 Weboldal indítása

A weboldal elkészül, élesítjük a domain néven, onnantól bárki számára elérhető lesz. Elküldjük neked egy összefoglaló dokumentumban az összes hozzáférést, információkat, adatokat. A havídíjat az élesítés követő hónaptól kezdjük el számlázni neked.


Kiknek ajánljuk ezt a weboldal megoldást?

Egyéni vállalkozóknak, szabadúszóknak weboldal egyszerűen     Szolgáltatóknak, specialistáknak weboldal egyszerűen     KKV és online vállalkozóknak weboldal egyszerűen     Fodrászoknak, szépségiparnak weboldal egyszerűen     Építőipari szolgáltatóknak weboldal egyszerűen     Céges bemutatkozó oldalnak weboldal egyszerűen     Projekt bemutatására weboldal egyszerűen     Mezőgazdasági vállalkozásoknak  weboldal egyszerűen     Civil szervezeteknek weboldal egyszerűen

 


Nonno.hu weboldalkészítés

Mennyibe kerül a weboldal csomag? Íme az új weboldalad ára

A weboldal elkészítésének és beüzemelésének egyszeri díja a fenti funkciókkal együtt:

49.900 Ft

A weboldal aktiválását követő hónaptól 4.990 Ft / hó a weboldal fenntartási díja.
Erről minden hónap elején számlát állítunk ki részedre.

A havidíj tartalmazza, hogy:

... garanciát vállalunk a weboldalad technikai működésére,
... stabil tárhelyet biztosítunk számodra,
... elektronikus ügyfélszolgálatot tartunk fent részedre,
... fejlesztésekkel segítjük vállalkozásod sikerét,
... mindig egy profin működő weboldalad lesz.

 

 


Néhány ötlet, hogy igazán profi legyen a weboldalad

+ Tartalomkészítés, szövegírás, közösségi oldalak

Szeretnél jó minőségű és megfelelő mennyiségű tartalmat a weboldaladra?

Az általunk készített logó és arculati elemek felhasználásával és a weboldaladhoz biztosított adminisztrációs felület segítségével mindent meg tudsz csinálni saját magad. De ha nincs rá kapacitásod, időd vagy úgy érzed nem sikerülne jól, esetleg nem is tudod, hogyan kell közösségi felületet létrehozni, akkor van egy remek ajánlatunk számodra:

Bízd tapasztalt tartalomkészítőkre és szövegírókra a feladatot,
és mi a következőket nyújtjuk neked:

Megírjuk a weboldalad szöveges tartalmait, fel is töltjük az adminban weboldal egyszerűen     Kreatív szövegírással bemutatjuk vállalkozásod, szolgáltatásaid weboldal egyszerűen     Képeket, bannereket szerkesztünk  weboldal egyszerűen     Elvégezzük az alapvető SEO beállítási és szövegírási feladatokat weboldal egyszerűen     Létrehozzuk a Facebook, Instagram oldalad weboldal egyszerűen     Készítünk profilképet, borítóképet a közösségi oldalaidra  weboldal egyszerűen

A komplex tartalomkészítő csomag egyszeri díja:

29.900 Ft

 

Profi weboldal csomag


Marketing tanácsadás, online marketing szolgáltatások

Ha szeretnél a Google-ben, a Facebookon vagy az Instagram-on hirdetni, átgondolt marketing tervet készítünk veled közösen.
Hirdess ott, ahol az ügyfeleid keresnek! Dolgozzuk ki együtt a megfelelő stratégiát! 

Minden esetben egyedileg készítünk marketing árajánlatot, mivel teljesen a te céljaidra szabjuk a tervünket.SEO / keresőoptimalizálás

Elemzést készítünk, megvizsgáljuk a konkurenciáid, kulcsszókutatást végzünk, és veled együttműködve meghatározzuk a közös célt. 
Ezt követően megírjuk a SEO szemlélettel készült szövegeket, linképítést végzünk és elvégezzük a szükséges SEO beállításokat.

Cselekvési tervet dolgozunk ki, folyamatosan elemzünk és javaslatokat teszünk eléd,
hogyan tudjuk a legtöbbet kihozni az online megjelenésedből!

 

Kérj ajánlatot még ma!

Projektek, amiken eddig dolgoztam
nyil nyil2
© 2019 - 2023 www.nonno.hu | adatvédelmi tájékoztató | Impresszum
powered by Forweb Weboldal Készítés
Ajánlatkérés
Hívj minket!
Üzenet küldés
Kövess minket!
Csatlakozz!
menu-kep
Üzenetét megkaptuk. Hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.